Prosecco MIX

Kód: PROSECCO MIX
Novinka Tip
1 645 Kč –10 %
proseco MIx 2
1 645 Kč –10 % 1 480 Kč
Skladem
Vychlazení

Země : Itálie

Vinařství: Montelliana, Cornaro, Ca´di Alte

Prosecco Frizzante DOC Ca´di Alte, Prosecco Rose Millesimato Brut Meliora Treviso DOC, Asolo Prosecco Frizzante DOCG, Mont Blanc Vino Frizzante Extra Dry, Prosecco Spumante "Il Fresco"BIO brut, Treviso DOC, Prosecco Frizzante Extra Dry,DOC treviso  

Detailní informace

Detailní popis produktu

Prosecco Frizzante DOC, Ca´di Alte

vinařství Ca´di Alte

Jemná vůně hrušek a sušených květů zahradních stromů. Chuť citrusů a nakládaných hrušek. Sušené bylinky jsou doplněny o svěží kyselinu a jemné perlení, která vám vytvoří v ústech krémovou ovocnou pěnu.

Prosecco Rose Millesimato Brut Meliora, Treviso DOC

vinařství Montelliana

Růžové prosecco, které vzniklo kombinací odrůdy Glera a Pinot nero. Minimální doba druhotného kvašení v nerezových tancích je 60 dní. Jedná se o jedno ročníkové víno, které nese označení Millésimato.

Asolo Prosecco Frizante DOCG

vinařství Cornaro

Slámově žlutá barva s velmi jemným perlením.
Příjemná ovocná vůně.
Svěží a šťavnatá chuť, která je charakteristická pro prosecca z oblasti Asolo DOCG

Mont Blanc Vino Frizzante Extra Dry

vinařství Montelliana

Směs odrůd z oblasti Treviso

Světle žlutá barva.
Květinové aroma, jemné perlení, dobře vyvážená kyselinka.

Prosecco Spumante "Il Fresco" BIO Brut, Treviso DOC, Villa Sandi

vinařství Villa Sandi

Svěží chuť s nízkým obsahem cukru a s dlouhotrvajícím jemným perlením ve skleničce i v ústech.

Ovocná vůně ve které převládá broskev, angrešt a citrusové plody.

Certifikované Organické bio Prosecco klasifikace DOC

Prosecco Frizzante Extra Dry, DOC Treviso

vinařství Cornaro,

Vinice kolem města Montebelluna

Světle žlutá barva.
Květinové aroma, jemné perlení, dobře vyvážená kyselinka.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Karton MIX
Balení: Karton

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: